Aquesta sóc jo

Mi foto
BADALONA, BARCELONÈS, Spain

sábado, 16 de abril de 2011

Dissabte Estrany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uffff ahir quan pujàvem cap a la Seu, vam tenir un accident de trànsit.

Va ser molt aparatós però va ser un miracle que no vingués cap cotxe sentit Barcelona, si no avui no ho estaria explicant.

De cop i volta començava a ploure a l'alçada de Berga i el cotxe va patinar i no el vàrem poder controlar, vam anant fent trombos fins anar a parar a l'andana del carril contrari, fent caure un senyal de trànsit que ens va trencar tot el vidre del darrere i el sostre del cotxe. Estem vius de miracle, però encara em faig creus com en qüestió de segons et pot camviar la vida. Jo encara estic molt xafada per l'ensurt, perquè ens vam espantar molt, molt, no sabíem els que ens estava passant. No li desitjo a ningú aquesta sensació.

Però bé estems sans i estalvis i a Badalona, ja que no vàrem poder arribar fins la Seu.

Passarem el cap de setmana com poguem i esperant aquesta nit el gran partit de fútbol que ens depara la jornada d'avui. Tant de bo guanyi el Barça i ens arregli una mica el cap de setmana.

Us estimo a tots molt encara que no ho digui, i dono gràcies a qui sigui no vull dir DEU per que no hi crec  per estar avui escrivint aquestes línees. Petonarros i Visca el Barça

No hay comentarios:

Publicar un comentario